Corsair T1 Race Pelituoli Arvostelu
Arvosana
4.6TÄHTEÄ

Corsair on tunnettu laadukkaista komponenteista ja premium luokan tietokonetarvikkeista. Usein Corsairin tuotteet laskeutuvatkin valmistajien vertailussa enemmänkin kalliimpien, kuin halvimpien tuotteiden joukkoon. Tulikin hieman yllätyksenä, että Corsairin uudet T1 Race sarjan pelituolit tuotiin markkinoille 349€ hintaluokassa.

Miksi Corsairin T1 Race pelituoli on niin halpa?

Keino nahkainen pelituoli Corsair T1 RaceMuutaman metrin päästä tarkasteltuna Corsair T1 Race näyttää uskomattoman hienolta pelituolilta. T1 Racen halpa hinta selviää kuitenkin, kun tuolia tutkii hieman tarkemmin. Pääpiirteissään Corsair T1 Race on normaali toimistotuoli, jota on tuunattu visuaalisilla yksityiskohdilla.

Tuolin jalkaosa on täysin samanlainen, kuin perinteisissä, keskihintaisissa toimistotuoleissa. Tuon jalustan päälle on asetettu ralliauton kuppipenkkiä muistuttava koristeltu istuinosa. Hyvälaatuinen kuppipenkki maksaa kuitenkin useita satoja, jopa tuhansia euroja, joten miten se on mahdutettu tähän hintaluokkaan? Corsair T1 Race pelituolin istuinosa on muovirunkoinen ja päällystetty PVC keinonahalla. Selkää ja niskaa tukevat tyynyt ovat erittäin näyttävät, mutta valitettavasti hieman liian pehmeät tarjotakseen todellista ergonomista hyötyä. Käsinojien ”hiilikuituosat” ovatkin vain carbonlookkia. Kaikki yksityiskohdat on siis toteutettu edullisesti ja ulkonäkösyistä, tästä syystä myös hinta on onnistuttu pitämään alhaisena.

Katso (englanninkielinen) Corsair T1 Race esittelyvideo alta:

 

Corsair T1 Race on katseenkääntäjä

Corsair T1 Race pelituolin yksityiskohdat tekevät siitä katseenkääntäjänCorsair T1 Race pelituoli on siis ehdottomasti suunniteltu ennenkaikkea näyttämään hyvältä. Tässä Corsair on onnistunut erittäin hyvin. T1 Race on erittäin hyvännäköinen pelituoli kaikkine visuaalisine yksityiskohtineen. Tuoli on saatavilla useissa eri väreissä kuten, musta, mustavalkoinen, mustasininen ja mustapunainen. Corsairin logo ja carbonlook viimeistely tuolin selkäosassa, ovat hienoja yksityiskohtia.

Pelkästään ulkonäön vuoksi Corsair T1 Race pelituolia ei tarvitse ostaa, sillä se on myös varsin mukava istua. Mikäli kuitenkin etsit ergonomista tuolia, joka oikeasti tukee selkää ja parantaa ryhtiä, on syytä kääntää katse toiseen tuoliin (katso esim FL Esports Pelituoli).

Mikäli etsit keskihintaista, erittäin näyttävää ja mukavaa pelituolia, joka kääntää katseet pelihuoneessa, on Corsair T1 Race huippuvalinta!

Osta Corsair T1 Race pelituoli tästä!

Plussaa:

  • Mukava
  • Mahtava ulkonäkö

Miinusta:

  • Selkä- ja niskatyynyt ovat liian pehmeitä tukeakseen asentoa
  • Räväkkä ulkoasu ei ehkä miellyt kaikkia

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.