AutoFull Elite Pelituoli Arvostelu
Arvosana
5.0TÄHTEÄ

AutoFull on tehnyt sen mitä moni piti mahdottomana, eli tehnyt täysin ammattitasoisen pelituolin 250€ hintaluokkaan. Erittäin vankalla rungolla varustettu keinonahkainen pelituoli on varustettu kaikilla pelituolilta vaadittavilta herkuilta, joilla pelikokemuksesta tulee parhain mahdollinen. AutoFull Elite pelituoli on saatavilla e-ville verkkokaupasta kirjoitushetkellä postikuluineen hintaan 249,95€ (OVH 289,95€). Tällä hinnalla ei ole koskaan ennen saanut näin laadukasta pelituolia!

Mikä AutoFull Elite pelituolissa sitten on, mikä tekee siitä niin monipuolisen? Materiaalit, laatu, runko, ulkonäkö ja kaikki muutkin osiot ovat huippuluokkaa, mutta säädöt saavat tämän tuolin astumaan eteen pelituolien valikoimista.

AutoFull Elite PelituoliPelituolin selkänoja on säädettävissä lähes makuuasentoon asti. Tuolista löytyy myös säädettävä keinutoiminta, käsinojien säätöjä löytyy korkeus, sivuttaiskulma ja etäisyys. Tämä ominaisuus löytyy vain harvoista tuoleista ja vielä harvemmissa se on laadukkaasti toteutettu. AutoFull Elite pelituolissa käsinojien säätö on helppoa ja säädöt on toteutettu tukevasti, joten käsinojat eivät heilu ja anna periksi kun niihin kohdistuu painetta. Jo pelkästään käsinojien laadukas säätö oikeuttaisi 250€ hintalapun tuolille.

AutoFull Elite pelituolin laatu ei kuitenkaan rajoitu pelkkiin käsinojiin. Tuolissa on pintamateriaalina paksu keinonahka, joka kestää hyvin käyttöä ja on helppo pitää puhtaana. Materiaalit ja tuolin viimeistely on ensiluokkaista. Tämä yhdistettynä tyrmäävään designiin ja räväkkään värimaailmaan tekevät tuolista silmänkääntäjän.

AutoFull Elite pelituolin selkänoja on tyylikkäästi muotoiltuAutoFull Eliteä ei ole mitään järkeä lähteä vertaamaan saman hintaluokan pelituoleihin, sillä se pesee ne kaikki heittämällä. Sen sijaan tuolia voidaan verrata hintaluokassa 400€-600€ pyöriviin pro pelituoleihin ja se kestää vertailun helposti. Tuoli ei jää jalkoihin millään osa-alueella ja käsinojien säätö on yksi markkinoiden parhaimmista. Ergonominen muotoilu ja reilu pehmustus tekevät tuolista myös mukavuudessa yhden parhaimmista pelituoleista. 150kg painoraja mahdollistaa pelinautinnon isommillekin pelaajille!

AutoFull Elite pelituoli on saatavilla kahdessa eri värissä, jotka ovat punamusta ja sinimusta.

 

Tuolille annetaan  kahden vuoden takuu, 30vrk ilmainen palautusoikeus sekä ilmaiset toimituskulut.

Jos etsit todellista ammattitason pelituolia huokealla hintalapulla, on valintasi AutoFull Elite pelituoli!

Osta AutoFull Elite pelituoli e-ville verkkokaupasta!

Syötä alennuskoodi: –> 431996 <– kassalla ja saat ylimääräisen 5% alennuksen!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.