AutoFull Basic Pelituoli Arvostelu
Arvosana
4.7TÄHTEÄ

AutoFull tuotemerkki on tunnettu laadukkaista ja ominaisuuksiinsa nähden edullisista pelituoleista. AutoFull Basic ei ole poikkeus merkin tuotevalikoimassa, vaan kyseessä on äärimmäisen laadukas pelituoli tosipelaajalle. AutoFull Basic pelituoli tarjoaa reilusti vastinetta jokaiselle Eurolle. Basicin tapauksessa tosin Euroja ei tarvitse sijoittaa edes 200€ ja vastineeksi saa ammattitasoisen pelituolin. Niin ja hinta muuten sisältää myös toimituskulut!

AutoFull Basic Pelituoli SininenAutoFull Basic on täysiverinen pelituoli. Aavistuksen kuppimainen, ergonominen rakenne, yhdistettynä korkealuokkaiseen keinonahkaan tekee Basicista sekä tyylikkään, että myös silmäähivelevän kokonaisuuden. Keinonahkainen rakenne on myös erittäin helppo pitää puhtaana, sillä lika on helppo pyyhkäistä tuolista kostutetulla rätillä. AutoFull Basic on kauttaaltaan runsaasti pehmustettu ja varustettu niska- ja ristiselkätyynyllä. Pidemmätkin pelisessiot sujuvat Basicin kyydissä vaivatta.

AutoFull Basicin laajat säädöt, mahdollistavat peliasennon hiomisen juuri itselle sopivaksi. Tuoli lepää jykevän kaasujousen varassa ja selkänoja on mahdollista laskea lähes makuuasentoon. Pelaamisen lisäksi tuolissa hoituu mukavasti myös leffojen katselu, kotitehtävien teko sekä muu päätetyöskentely.

AutoFull Basic on saatavilla kahdessa eri värissä, jotka ovat mustapunainen ja mustasininen. Värivaihtoehtojen joukosta on helppo valita omaan makuun sopiva väriyhdistelmä. Räväkkä väritys piristää omaa pelisetuppia mukavasti ja lisää pelihuoneeseen persoonallisen silauksen.

AutoFull Basic pelituolin selkänoja säätyy lähes makuuasentoonAutoFull Basic pelituoli ei kalpene rinnakkain verratessa huomattavasti kalliimpienkaan mallien kanssa. Muun muassa AK Racingin suositut pelituolit tuntuivat Basicin rinnalla melko heppoisilta. Basicin materiaalit ja viimeistely ovat hintaluokkaa ajatellen ällistyttävän laadukkaita. Tuolin runko ja rakenteet ovat erittäin jämäkät, joten se kannattelee helposti hieman isokokoisempiakin pelaajia!

Tuolille annetaan vuoden takuu, 30vrk ilmainen palautusoikeus sekä ilmaiset toimituskulut.

Jos etsit jämäkkää ja pro tason pelituolia, kannattaa ehdottomasti harkita AutoFull Basicia!

Osta AutoFull Basic pelituoli e-ville verkkokaupasta!

Syötä alennuskoodi: –> 431996 <– kassalla ja saat ylimääräisen 5% alennuksen!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.