Hydra Zen Pelituoli Arvostelu
Arvosana
4.5TÄHTEÄ

Hydra tuotemerkin Zen pelituoli, on hyvä esimerkki siitä, että aina hyvän pelituolin ei tarvitse olla kallis. Tämä alle 120€ pelituoli, pieksee laadussa useat suurten merkkien kalliimmat pelituolit. Hydra Zen on myynnissä e-ville.com verkkokaupan Suomivarastolla joten hinta sisältää arvonlisäveron ja toimituskulut. Tällä hinnalla Hydra Zen on lähes nobrainer edullista pelituolia etsivälle. Uskallamme väittää, että Hydra Zen on tämän hintaluokan paras pelituoli!

Hydra pelituolin hyvät säätömahdollisuudet tekevät siitä erittäin mukavan

Hydra Zen painii säädöiltään samassa sarjassa, kuin täysiveriset pelituolit. Tämä tekee tuolin käyttöominaisuuksista monipuoliset ja tuoli onkin omiaan myös perinteisessä toimistotyöskentelyssä. Tuolilla hoituu näppärästi pelaaminen sekä läksyjen / töiden teko.

Tuolin ulkonäkö on äärimmäisen tyylikäs ja se on uskollinen pelituoleille ominaiselle räväkälle ulkonäölle. Tuolista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja kuten mustapunainen, msuta, valkopunainen ja mustavaoranssi. Mustassa värityksessä tuoli täyttää myös tyylikkään kotitoimiston ulkonäkövaatimukset.

Tuolin materiaalit on valittu käytettävyys, ulkonäkö ja kestävyys huomioiden. Tuolin keinonahkapinnat on helppo pitää puhtaana ja ne tarjoavat hyvän istumamukavuuden. Tuolin selkänoja on päällystetty hyvin hengittävällä kankaalla. Tämä mahdollistaa pitkätkin istunnot ilman tuskallista hikoilua. Tuolin säätömahdollisuudet ovat hyvät ja asentoa voikin muutella lähes kaikkeen tekemiseen sopivaksi. Tuolin laajat säädöt mahdollistavat mukavan työskentelyn, jämäkän peliasennon ja vaikkapa rennon asennon leffailtaa ajatellen.

Tämä tuoli oli testissä mukavuudessaan useita huomattavasti kalliimpia pelituoleja parempi lähes jokaisella osa-alueella. Nyt kannattaa unohtaa Ikea pelituolit ja hankkia kotiin / toimistoon kunnon tietokonetuoli. Pitkätkään istunnot eivät tuottaneet minkäänlaisia negatiivia kokemuksia.

Tuolille annetaan vuoden takuu, 30vrk ilmainen palautusoikeus sekä ilmaiset toimituskulut.

Jos olet etsinyt edullista pelituolia, on Hydra Zen loistava vaihtoehto!

Osta Hydra Zen pelituoli e-ville verkkokaupasta!

Syötä alennuskoodi: –> 431996 <– kassalla ja saat ylimääräisen 5% alennuksen!

Tallenna

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.