Noblechairs EPIC Nahkainen Pelituoli Arvostelu
Arvosana
5.0TÄHTEÄ

Paras pelituoli markkinoilla?Noblechais tunnetaan premiumluokan tuotteista, eikä EPIC Real Lether pelituoli ole poikkeustapaus. Kun etsitään uskomattoman tyylikästä designiä ja palvotaan yksityiskohtia on Noblechairsin EPIC pelituoli vastaus huutoon. Aidolla nahalla päällystetty EPIC on yksinkertaisesti säväyttävän näköinen luksustuoli. Kaikella tällä on hintansa ja EPIC:n tapauksessa se hinta on 629,99€ joten ihan halvimman pään pelituolista ei ole kysymys.

Tarjoaako Noblechairs EPIC Real Leather pelituoli rahoille vastinetta?

Heti ensisilmäyksellä huomaa, että EPIC on laatuvaikutelmassaan omaa luokkaansa. Jos olet joskus tarkastellut keinonahalla päällystettyä tuolia ja aidolla nahalla päällystettyä vierekkäin, tiedät että ero on kuin yöllä ja päivällä. Viimeistään kosketus materiaaliin, saa tajuamaan, että nyt pyöritään eri liigassa, kuin halvemmat pelituolit. Suuri osa tuolin hinnasta johtuu nimenomaan aidosta nahkapäällysteestä. Samasta tuolista on olemassa myös keinonahkainen versio, joka maksaa 389,99€

Katso valmistajan esittelyvideo tuotteesta:

Todellinen Premium tuote

Mustavalkoinen pelituoliEPIC Pelituolin viimeistely on ensiluokkaista. Tuntuu, että tuolissa on yksinkertaisesti kaikki kohdallaan. Tuoli istuu tukevalla jalustalla, josta löytyy kaikki tarvittavat säädöt. Erona moniin muihin pelituoleihin, EPIC ei käänny kokonaan makuuasentoon. Tuolin renkaat ovat hiljaiset ja rullaavat vaivattomasti niin kovalla, kuin pehmeälläkin pinnalla. Tuolin käsinojat ovat tukevat ja säätyvät niin korkeus, pituus ja sivuttaissuunnassa. Tämän lisäksi käsinojien kulma on säädettävissä Ulospäin käännettynä tuolille saadaan lisätilaa jaloille, sisäänpäin käännettynä käsinojille voidaan tukea kyynärpäät, eteenpäin nojatessa.

EPIC:n selkänoja ja istuinosa on koristetikattu timanttikuvoin. Materiaali on helppo pitää puhtaana ja aito nahka hengittää hyvin, joten selkä ja takamus ei pääse hiostumaan niin helposti, kuin keinonahkamateriaaleilla. Tuolin mukana toimitetaan tyylikäs niskatyyny ja alaselkää tukeva ergonominen tyyny. EPIC:iä on saatavilla sekä kokomustana, että mustavalkoisena, jossa pienenä tehostedetaljina löytyy istuinosassa pieni punainen Noble logo.

Mikäli etsit todella tyylikästä ja laadukasta nahkaista pelituolia, on Noblechairs EPIC tehty juuri sinulle!

Mikäli kukkaro ei aivan kestä tämän hintaluokan tuolia, kannattaa tutustua myös keinonahkaiseen versioon samasta tuolista. Myös FL Esportsin erittäin laadukas ja huomattavasti edullisempi pelituoli on ominaisuuksiensa puolesta EPIC:n kanssa samalla viivalla!

Osta Noblechairs EPIC Real Leather pelituoli tästä!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.